SCP-066
rating: +1+x
yarn1.jpg

Το SCP-066, πριν από το συμβάν 066-2.

Αντικείμενο #: SCP-066

Κατηγορία αντικειμένου : -Safe prodest- Euclid-impetus

Ειδικές διαδικασίες περιορισμού: Το SCP-066 πρέπει να φυλάσσεται σε ένα ασφαλές κουτί στην Περιοχή 21. Προσωπικό με Άδεια ασφαλείας επιπέδου 2 ή παραπάνω μπορεί να διεξάγει πειράματα στο SCP-066 αφού συμπληρώσει ειδική φόρμα αίτησης. Οι ερευνητές μπορούν να αποθηκεύσουν τα αποτελέσματά τους στο Αρχείο Πειραμάτων 066-Beta.

Το SCP-066 πρέπει να φυλάσσεται σε ένα κουτί βολφραμίου στην αποθήκη πολύτιμων αντικειμένων της Περιοχής 21. Μια φορά τον μήνα, αυτό το κουτί θα πρέπει να ελέγχεται χειροκίνητα για τυχόν ζημιές στο εσωτερικό του΄ αν υπάρχει εμφανής ζημιά, το SCP-066 πρέπει να μεταφέρεται σε νέο κουτί. Αυτή η διαδικασία γίνεται μέσω ενός ρομποτικού βραχίονα που είναι ικανός να εκτελέσει αυτή τη διαδικασία σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα.

Περιγραφή: Το SCP-066 είναι μια άμορφη μάζα από πλεκτά νήματα και κορδέλλα και ζυγίζει περίπου ένα κιλό. Νήματα του SCP-066 μπορούν να παρθούν ξεχωριστά και να παραποιηθούν΄ όταν γίνεται αυτό, μια σημείωση στη διατονική κλίμακα (C-D-E-F-G-A-B) παράγεται από το αντικείμενο.

Όταν μια σειρά από έξι ή περισσότερες σημειώσεις δημιουργείται, το SCP-066 θα παράγει μια περίεργη αντίδραση διαφορετικής φύσης και διάρκειας. Το SCP-066 δεν θα αντιδράσει σε καμία χειραγώγηση ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια αντίδραση από αυτό. Πριν το Περιστατικό 066-2, τα αποτελέσματα έδειξαν :

  • Το SCP-066 μεταμορφώθηκε σε ένα μικρό γατάκι για δεκαεπτά λεπτά. Το γατάκι έδειξε σημαντική φιλικότητα και παιχνιδιάρισμα, και φάνηκε να μην έχει νύχια.
  • Ένα τραγούδι με διάρκεια τεσσάρων λεπτών, ακουστική κιθάρα και φωνητική συνοδεία από τον τραγουδιστή/τραγουδοποιό [ΑΠΌΡΡΗΤΟ]
  • Ένα μικρό κέικ, σοκολάτα και παγωμένη σοκολάτα με ένα αναμμένο κερί στην κορυφή. Συγκεκριμένα, οι τόνοι που παράχθηκαν πριν από αυτή την αντίδραση αντιστοιχούσαν στις αρχικές νότες του τραγουδιού "Χρόνια Πολλά". Το SCP-066 άρχισε να ανταποκρίνεται αφού το κέικ καταναλώθηκε.

Περιστατικό 066-2 : Στις 18 Απριλίου 2008, ο D-066-4437 έλαβε εντολή να χρησιμοποιήσει ένα ψαλίδι για να αφαιρέσει ένα κομμάτι του SCP-066 για τεστ. Παρόλα αυτά, όταν ξεκίνησε να κόβει, το SCP-066 κύλησε ένα μέτρο μακριά από αυτόν πριν σταματήσει και κάνει έναν άγνωστο τσιριχτό ήχο. Πριν μπορέσει να λάβει περαιτέρω εντολές, ο D-066-4437 επιχείρησε να το ξανακόψει΄ το SCP-066 κύλησε μακριά και παρήγαγε τη φράση "Είσαι ο Έρικ;" ως απάντηση. Αφού ο D-066-4437 απάντησε αρνητικά, το SCP-066 μεταμορφώθηκε στην τωρινή του κατάσταση (βλέπε φωτογραφία αρχείου) και ξεκίνησε να εκπέμπει δυνατέςς, παράφωνες νότες μέχρι που ο D-066-4437 συνοδεύτηκε έξω από το δωμάτιο.

Μετά το Περιστατικό 066-2, το SCP-066 ξεκίνησε να εμφανίζει εξαιρετικά ακανόνιστη συμπεριφορά σχετικά με τις προηγούμενες ιδιότητές του. Το SCP-066 τώρα εμφανίζει σημαντική ευκινησία, ειδικά στη μορφή που μπορεί να κινεί διαφορετικά τμήματά του σε εξαιρετικά ηψυλές ταχύτητες. Ενώ το SCP-066 είναι είτε ανίκανο είτε απρόθυμο να χρησιμοποιήσει αυτή την ικανότητα για μετακίνηση, συχνά προσπαθεί να προκαλέσει ζημιά στον χώρο περιορισμού του τρίβοντας μέρη του στα πλαίσια του κουτιού, φθείροντας τα σταδιακά. Αυτή η διαδικασία φαίνεται πως είναι ασυνήθιστα αποτελεσματική στα υλικά που λαμβάνονται υπόψη για χρήση.

Επιπλέον, το SCP-066 θα παράξει αυτόματα νότες και αντιδράσεις κατά την παρουσία ανθρώπου, ανεξάρτητα αν αυτός ο άνθρωπος αλληλεπιδράσει με το SCP-066 ή όχι. Αυτή η διαδικασία διαρκεί το λιγότερο έξι δευτερόλεπτα. Μετά τις συνέπειες του Περιστατικού 066-2, τα αποτελέσματα που παράγονται από το SCP-066 περιλαμβάνουν :

new066-2%281%29.jpg

Το SCP-066, μετά από το συμβάν 066-2. Σημείωση: Τα "μάτια" είναι ικανά να περιστρέφονται για να εντοπίζουν κίνηση και πηγές φωτός. Φωτογραφία του Πράκτορα Boggs.

  • Μια μέλισσα αφέθηκε ελεύθερη κοντά στο κουτί περιορισμού, τσιμπώντας τον D-4436 πριν πετάξει μακριά. Η μέλισσα δεν ξαναπιάστηκε. Είναι άγνωστο πως η μέλισσα επιβίωσε.
  • Η δεύτερη συμφωνία του Μπετόβεν παίχτηκε σε ένταση πάνω από 140 ντεσιμπέλ, προκαλώντας μόνιμη κώφωση σε τρία άτομα του προσωπικού και μόνιμη ακουστική βλάβη σε άλλους οκτώ.
  • Το δωμάτιο περιορισμού του SCP-066 βίωσε μια ξαφνική και ολοκληρωτική έλλειψη φωτός για πέντε ώρες. Το προσωπικό στο δωμάτιο έκανε αναφορά ότι άκουσε δυνατές αναπνοές από πίσω του, αν και δεν υπήρχε καμία πηγή παρούσα.

Όταν δεν παράγει ανώμαλες αντιδράσεις, το SCP-066 λέει συνεχώς το όνομα "Έρικ" σε μια βαθιά αντρική φωνή.

Υποσημείωση

1. Το SCP-066 καταστρέφει συνεχώς όλες τις συσκευές εγγραφής που είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό του κουτιού περιορισμού του.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License