SCP-010-EL
rating: +1+x

Αντικείμενο #: SCP-010-EL

Κατηγορία αντικειμένου : Safe

Ειδικές διαδικασίες περιορισμού : Το πρατήριο υγρών καυσίμων στο οποίο είναι εγκατεστημένες οι δεξαμενές αυτές έχει αγοραστεί από το Ίδρυμα για λόγους ασφαλείας και εξάλειψης ανταγωνισμού, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο ανταγωνιστών και Ομάδων Ενδιαφέροντος.

Η γύρω περιοχή από το συγκεκριμένο πρατήριο πρέπει να ελέγχεται και να φρουρείται σε εικοσιτετράωρη βάση από μέλη της Ειδικής Κινητής Μονάδας Delta-1, τα οποία θα είναι μεταμφιεσμένα ως προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας. Άλλα μέλης της μονάδας βρίσκονται μυστικοί μέσα στην Ελληνική Αστυνομία και μπορούν ανά πάσα στιγμή να σπεύσουν προς βοήθεια. Ένοπλο προσωπικό βρίσκεται σε υπερυψωμένα σημεία στην περίμετρο του μαγαζιού. Το προσωπικό του μαγαζιού πρέπει να αποτελείται μόνο από άτομα Κατηγορίας D και μπορούν να αντικατασταθούν κατά την κρίση του προσωπικού ασφαλείας. Κάθε στιγμή της ημέρας πρέπει να δουλέυουν στο μαγαζί ταυτόχρονα δύο (2) άτομα. Το μαγαζί δουλεύει σε εικοσιτετράωρη βάση καθώς δεν υπάρχει πρόβλημα έλλειψης προσωπικού. Ο τοπικός Διευθυντής και ο Τομέας του αναλαμβάνουν κάθε έξοδο συντήρησης του μαγαζιού, ενώ η εταιρεία από την οποία αγοράστηκε το πρατήριο είναι υποχρεωμένη να καλύπτει έξοδα αναβαθμίσεων.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του συγκεκριμένου αντικειμένου, απαγορεύεται αυστηρά οποιοσδήποτε κρατικός έλεγχος. Έλεγχος γίνεται μόνο απο εξειδικευμένο προσωπικό του Ιδρύματος.

Περιγραφή : Το SCP-010-EL είναι ένα πρατήριο υγρών καυσίμων το οποίο ανήκει στην ██████ ███ ΑΕ και βρίσκεται στην πόλη της Θ███████████. Αυτό που κάνει το πρατήριο ιδιαίτερο είναι οι δεξαμενές καυσίμων του οι οποίες φαίνεται πως δεν μένουν από καύσιμα. Διαθέτει τέσσερις δεξαμενές χωρητικότητας 8.100 λίτων η καθεμία για τα παρακάτω καύσιμα : Unleaded 95, Πετρέλαιο Κίνησης με Biodiesel Automotive, Diesel D██████ και Πετρέλαιο Θέρμανσης. Οι αντλίες είναι φυσιολογικές και δεν έχουν κάτι το περίεργο πάνω τους, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τις αναφορές των μηχανικών του Ιδρύματος που διενέργησαν έλεγχο. Είναι ακόμα άγνωστο πως τα καύσιμα δεν τελειώνουν ποτέ καθώς περαιτέρω έλεγχοι που έγιναν κάτω από το έδαφος έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποια πηγή συνεχούς ανεφοδιαμού των δεξαμενών. Άλλοι έλεγχοι που έγιναν από χημικούς του Ιδρύματος επιβεβαίωσαν πως τα καύσιμα είναι φυσιολογικά, όλες οι χημικές ουσίες που υπάρχουν στη σύστασή τους, βρίσκονται και στα καύσιμα άλλων πρατηρίων (βλέπε Παράρτημα 1).

Το SCP-010-EL ανακαλύφθηκε τον Ιούλιο του 2017 όταν κατά τη διάρκεια παραλαβής καυσίμων προκλήθηκε ατύχημα με αποτέλεσμα να πέσουν στον δρόμο 6.000 λίτρα βενζίνης. Αμέσως κλήθηκαν στο σημείο η Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, το Τελωνείο και ο Διευθυντής των διυλιστηρίων για να εξετάσουν την υπόθεση. Όταν αποδείχτηκε ότι οι δεξαμενές ήταν γεμάτες, μυστικοί πράκτορες του Ιδρύματος κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με ένα SCP. Αναφορές και στοιχεία από το πρατήριο έδειξαν ότι χωρίς να γίνει παράδοση καυσίμων, μια δεξαμενή έδινε πάνω από 8.100 λίτρα καυσίμου (βλέπε Παράρτημα 2).

Το Ίδρυμα ανέλαβε δράση και προέβη σε κατάσχεση όλων των εγγράφων και των αναφορών, ενώ χορήγησε αμνησιακά χάπια σε όσους μπλέχτηκαν στην υπόθεση για να παραμείνει κρυφή η φύση του SCP-010-EL. Το πρατήριο αγοράστηκε από το Ίδρυμα και το προσωπικό αντικαταστάθηκε με άτομα Κατηγορίας D. Το Συμβούλιο Ο3-GR έδωσε αναφορά στο Συμβούλιο Ο5 σχετικά με τους λόγους που αποφάσισε να πάρει στην κατοχή του το SCP-010-EL (βλέπε Αναφορά SCP-010-EL-O3).

Το SCP-010-EL έχει ταξινομηθεί ως Safe διότι οι ιδιότητές του δεν βάζουν σε κίνδυνο τους πολίτες ή τη δημόσια ασφάλεια.
Προσωπικό με την κατάλληλη Άδεια Ασφαλείας μπορεί να δει τα παρακάτω έγγραφα σχετικά με πειράματα, αναφορές και συμβάντα :

SCP-010-EL-1
SCP-010-EL-2-O3
SCP-010-EL-3

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License